INVIA

2017. május 22., hétfő

Budapest Nightingale Ensuite Hostel

Ez a panzió Budapest helységben található, számos látnivaló (többek között a(z) Erzsébetváros) közelében. A szálláshelyről könnyen elérhető egy sor étterem és szórakozási lehetőség. 

Ez a történelmi jellegű panzió,

amely Budapest központjában helyezkedik el, számos különféle felszereltséget/szolgáltatást kínál, többek között a következőket: valutaváltás, 24 órás recepciószolgálat és expressz ki- és bejelentkezés. Azoknak, akik a kirándulás során is szeretnének kapcsolatban maradni ismerőseikkel, a szálláshely WiFi-kapcsolatot is szolgáltat. 

10 történelmi szoba található a panzióban; mindegyikben megtalálható az összes olyan alapvető felszereltség, amely a kényelmes itt-tartózkodást biztosítja. A szobák saját fürdőszobái többek között hajszárítóval várják a vendégeket. 

A panzió saját étteremmel rendelkezik: ez nagyban megkönnyíti azon vendégek dolgát, akik helyben óhajtják megoldani az étkezést. Kellemes időben a vendégek a szabadtéri teraszon is étkezhetnek. 

A panzió a környék népszerű látnivalói közelében található; a(z) Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, Magyar Nemzeti Múzeum és Dohány utcai zsinagóga pedig 20 perces sétával elérhető. A szálláshelytől mindössze 10 perces autóútra található az alábbi látnivaló: Hősök tere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése