INVIA

2017. május 16., kedd

Praga Plus Prague

A csendes lakóövezetben, a Nadrazi Holesovice vasút- és metróállomástól 1 villamosmegállóra és 2 perces sétára található Plus Prague szálláshelye fürdőszobás szobákkal, fedett medencével, szaunával, valamint ingyenes internet-hozzáféréssel várja vendégeit. A Ortenovo namesti villamosmegállóból a vendégek
átszállás nélkül juthatnak el az óvárosba.
A közeli Vystaviste kiállítási központ, az Incheba Aréna és a Tesla Aréna villamossal 10 perc alatt, Károly-híd és a Lesser Town városrész pedig villamossal 20 perc alatt elérhető. A szálloda nagyképernyős TV-vel és ingyenes internet-állomásokkal felszerelt pihenősarka, valamint az egész évben nyitva tartó fedett medence és a szauna igazi kikapcsolódást nyújt egy városnézéssel töltött nap után.
A családi üzemeltetésű, önkiszolgáló étteremben cseh és nemzetközi ételeket, valamint svédasztalos reggelit szolgálnak fel.
A szálloda őrzött parkolója, valamint a 24 órás recepció több nyelven beszélő személyzete garantálja a zavartalan pihenést. 
Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 8 pontra értékelték.
Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Prága városában! A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése