INVIA

Best Western New York

Best Western New York

Ez a hotel Nizza népszerű turista- és bevásárlónegyedében helyezkedik el. Kevesebb, mint tíz perces sétára található az alábbi látnivalóktól: Place Massena és Northern Forum. 

Ez a modern hotel, amely Nizza központjában helyezkedik el, számos különféle felszereltséget/szolgáltatást kínál, többek között a következőket: tárgyalók, 24 órás recepciószolgálat és kávéház. Azoknak, akik a kirándulás során is szeretnének kapcsolatban maradni ismerőseikkel, a szálláshely WiFi-kapcsolatot is biztosít. 

A hotel légkondicionált szobái modernek, és az alábbi szolgáltatásokkal/felszereltséggel várják az érkezőket: síkképernyős TV, vezeték nélküli internet és privát fürdőszoba. Mindegyikben többek között a következő felszereltségek várják a vendégeket: fűtés, vasalóeszközök és íróasztal. 

A hotel saját étteremmel rendelkezik: ez igencsak megkönnyíti azon vendégek dolgát, akik helyben szeretnék megoldani az étkezést. Esténként a vendégek egy kellemes ital társaságában pihenhetnek a hangulatos lounge bárban. A szálláshely közelében számos különféle étterem várja a vendégeket. 

A hotel 5 percnyi sétára található az alábbi látnivalótól: Avenue Jean Medecin. A szálláshely központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthetők a környék nevezetességei, továbbá a helyi éttermek és szórakozóhelyek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése