INVIA

Hotel Gelmirez

Hotel Gelmirez

A városközpontban található hotelből kényelmesen elérhetők Santiago de Compostela népszerű turistalátványosságai. A szobák légkondicionáltak, és ingyenes WiFi-szolgáltatással rendelkeznek. 

Ez a közelmúltban felújított hotel 132 szobával rendelkezik. Azok, akik vakációzás közben is szeretnének odafigyelni a megfelelő testedzésre, nyugodtan kipróbálhatják a helyben található edzőtermet. 

Ez a hotel kényelmes, többek között kábel- és szatelitcsatornákkal, zuhanyzóval és minibárral rendelkező szobákat kínál. Számos nagyméretű szoba is található a szálláshelyen, amelyek kimondottan kisgyermekes családok részére lettek kialakítva. 

A hotel saját bárral rendelkezik, ahol a vendégek vagy benn, vagy a kültéri teraszon fogyaszthatják el italukat. Ha úgy tartja kedvük, az itt megszállók felkerekedhetnek, hogy felfedezzék Santiago de Compostela City Centre számos közkedvelt bárját, éttermét és kávézóját. 

A(z) Santiago de Compostela Airport repülőtér kevesebb, mint 15 perces autóúttal elérhető a hotelből. A(z) Santiago de Compostela Railway Station röpke 2 perces sétára található a szálláshelytől, így a vendégek kevesebb, mint 20 perc alatt eljuthatnak Santiago de Compostela központjába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése